Neuvottelukunnan kokouksessa lyötiin viisaat päät yhteen

By.

Share

Kokoustilassa on suuri näyttö, jossa lukee "LAWPOL-hanke. Neuvottelukunnan kokous 28.2.2024".

LAWPOL-hankkeen ensimmäinen neuvottelukunnan kokous järjestettiin 28.2.2024 Turun yliopistolla ja etänä. 

LAWPOLin taustajoukoissa toimii kuusihenkinen neuvottelukunta, jonka jäsenet edustavat valtionhallintoa, tutkimussektoria, mediaa ja asianajajia. Neuvottelukunta on LAWPOLin sparrauskumppani, jonka tarkoitus on tukea hankeen toimintaedellytysten ja ominaisuuksien kehittämistä eri käyttäjäryhmien tarpeisiin. Lisäksi neuvottelukunta tukee LAWPOLin tunnettuuden edistämistä sen nykyisten ja potentiaalisten uusien käyttäjäryhmien keskuudessa.

Järjestimme neuvottelukunnan ensimmäisen kokouksen keskiviikkona hybridinä. Esittelimme ensin LAWPOL-hankkeen ja siihen kuuluvat osahankkeet, ja loppuajan keskustelimme neuvottelukuntalaisten kanssa mieltämme pohdituttavista asioista. Saimme paljon hyödyllisiä näkemyksiä, kiinnostavia kysymyksiä ja erinomaisia ehdotuksia. Projektitutkijamme sai kirjoittaa muistiinpanoja näppäimistö sauhuten! Muistiinpanot tulevatkin käyttöön tulevissa LAWPOL-konsortiokokouksissa, joissa keskustelemme hankkeen etenemisestä ja siihen liittyvistä askelmerkeistä. 

LAWPOLin neuvottelukunta kokoontuu seuraavan kerran vuoden 2024 lopussa, mutta olemme varmasti yhteyksissä asiantuntijoihimme myös ennen sitä. Kiitos kaikille antoisasta kokouksesta!

Anniina Laitakari


Suomi